Top tent

FIND OS

Guinness World Records ligger på Strøget i København, lige ved Kongens Nytorv.

Transport

Metro: Kongens Nytorv

Bus: 1A, 26, 350S

Parkering: Vi anbefaler offentlig transport eller cykel. Der er begrænset parkering i gaderne omkring os eller i Q-Park i Magasin, Bremerholmen 2 – lige rundt om hjørnet.

BESØG OS

ADRESSE

Østergade 16
1100 København K

ÅBNINGSTIDER

Mandag–Torsdag: 10 – 18*
Fredag–Søndag: 10 – 19*

Åbningstider i Julen:
Sondag, December 24: 10 – 16*
Sondag, December 31: 10 – 16*
Mandag, Januar 1: 12 – 18*

*Sidste indgang. Museet lukker én time senere.

SPØRGSMÅL

Ring (+45) 33 32 31 31

Email: copenhagen@ripleys.com

Plan Your Visit - Danish

FAQ

Skal jeg købe billetter online?

Klik her for at købe billetter til Ripley’s Believe It or Not! og spring køen over!
Husk at du sparer penge med et Fun Pass til alle fire attraktioner. Fun Pass er gyldigt i et år fra købsdatoen, så du behøver ikke se det hele samme dag.

Min billet eller rabatkupon er udløbet?

Har du en billet eller en rabatkupon, der udløb under corona-nedlukningen? Bare rolig – din billet/kupon er gyldig i hele 2022.

Hvor ligger I?

Vores attraktioner ligger på to adresser i Københavns Indre By, i hver sin ende af strøget. Det tager cirka 15 minutter at gå fra det ene sted til det andet – eller kun to stop med Metroen.

Guinness World Records og The Mystic Exploratorie ligger på Østergade 16 (Strøget ved Kongens Nytorv).

Ripley’s Believe It or Not! og Hans Christian Andersen Experience ligger på Rådhuspladsen 57.

Husk at du sparer penge med et Fun Pass til alle fire attraktioner. Fun Pass er gyldigt i et år fra købsdatoen, så du behøver ikke se det hele samme dag.

Hvad kan jeg opleve?

Guinness World Records: Det er officially amazing! Mød modellen med verdens længste ben, prøv vores interaktive spil, hvor du kan udfordre venner og familie, og oplev rekorder fra hele verden. Det hele venter på dig i Guinness World Records Museum!

The Mystic Exploratorie: Er du parat til at opleve det uhyggelige, det overraskende og det mystiske? Du ved aldrig hvad der venter om det næste hjørne i The Mystic Exploratorie! Se malerierne kommer til live i de mørke gange og oplev, hvad der sker på den øde kirkegård ved midnat. Du vil nyde hvert et gysende øjeblik!

Ripley’s Believe It or Not!: Det skøreste sted i byen! 12 gallerier på 2 etager med mere end 300 genstande, fyldt med sjov og interaktive overraskelser. En oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Hans Christian Andersen Experience: Gå en tur i H.C. Andersens fortryllende eventyrverden, og tag en selfie med den berømte dansker. Lær om hans opvækst i Odense og hans mange rejser. Oplev hans mest elskede eventyr ‘komme til live’ med lys, lyd og dufteffekter.

Hvor lang tid tager et besøg?

Vores museer er uden guides, hvor du i dit eget tempo kan opleve alt, hvad vi har at byde på. Vi anbefaler en time – men du er velkommen til at blive hele dagen, hvis du vil!

Er attraktionerne tilgængelige for kørestole?

Vi bor i gamle, fredede bygninger, der desværre ikke er tilgængelige med kørestol.

Kan jeg have klapvogn/barnevogn/bagage med?

Vi har flere etager og fraråder klapvogne, barnevogne og større bagage. De kan, på eget ansvar, efterlades i lobbyen under besøget.

Har I grupperabat?

Ja, grupper på 10 eller flere får 10% rabat ved indgangen. Se mere her.

Jeg tror, jeg har slået en Guinness World Records rekord?

Verificering af rekorder varetages af Guinness World Records’ hovedkontor. Se mere på www.guinnessworldrecords.com.

Hvilke procedurer har du på plads for at minimere spredningen af sygdom blandt gæster?

Vi tager grundige skridt for at holde vores attraktioner sikre og fremme et sundt miljø. For at beskytte vores gæster og medarbejdere og forhindre spredning af sygdom anvender vi strenge sanitære standarder og robuste rengøringsprocedurer, herunder:

  • Omfattende træning i at opretholde en sikker og hygiejnisk arbejdsplads og miljø for vores gæster
  • Egnet personligt beskyttelsestøj til dem, der er pålagt rengøringsopgaver
  • Procedurer for rengøring og desinfektion af områder i løbet af dagen, og hvor der er mistanke om eller indberettet sygdom
  • Hurtig reaktion på spild, affald og andre situationer
  • Daglige sanitære procedurer for alt, inklusive badeværelser, vandhaner og håndvaske, bænke og skraldespande

Vi stoler på, at du træffer dit eget valg, om du vil bære en ansigtsmaske, og beder dig respektere vores andre gæsters valg.

Vi overvåger tæt lokale, statslige og nationale offentlige sundhedsmyndigheder og tager deres vejledning, når der er behov for yderligere forebyggende foranstaltninger. En iboende risiko for eksponering for COVID-19 eksisterer på ethvert offentligt sted, hvor mennesker er til stede. COVID-19 er en ekstremt smitsom sygdom, der kan føre til alvorlig sygdom og død. Ved at besøge Ripley’s Attraktioner påtager du dig frivilligt alle risici relateret til eksponering for COVID-19.

Bottom Tent