Top tent

En tryg oplevelse

Som vores gæst er din sikkerhed afgørende for os. Vi følger myndighedernes anbefalinger, og har indført en række tiltag for at gøre dit besøg til en tryg og god oplevelse.

Coronapas

Gæster fra 15 år og op skal fremvise et coronapas til medarbejderne i indgangen enten ved:

  • en negativ covid-19 test, der er maks 72 timer gammel fra det øjeblik, du blev testet. Dokumentationen skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat og skal vises sammen med gyldig ID (pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID)
  • en positiv covid-19 test, der er foretaget mindst 14-180 dage inden tidspunktet for dit besøg
  • et gennemført vaccinationsforløb med covid-19 (minimum 14 dage siden sidste stik).

Dokumentationen skal vises enten på print eller som skærmbillede på din mobil. Børn op til og med 14 år skal ikke fremvise en negativ test. Bemærk, at vi ikke opbevarer nogle af disse oplysninger.

Læs mere om coronapas her.

Tidsbestilling

Det er ikke nødvendigt at købe billet online eller bestille tid på forhånd. Vi tæller, hvor mange vi lukker ind, og ventetiden vil være minimal.

Forudbestilte billetter og rabatkuponer

Har du købt billet der udløb i 2020? Har du en rabatkupon, der udløb mens vi havde lukket i 2020? Dine billetter og rabatkuponer er gyldige i hele 2021.

Afstand

Hold mindst 2 meters afstand til gæster, du ikke er i gruppe med, og personale.

Hygiejne

Dagen igennem rengør vi alle kontaktflader, og der er håndsprit opstillet ved indgang, udgang og flere steder i museet.

Sygdom

Bliv hjemme, hvis du har symptomer på Covid-19 – også ved milde symptomer. Hjælp os med at passe på vores gæster og personale.

Bottom Tent